Hoogwerker huren Spijkenisse

Hoogwerker huren bij ALFA Verhuur

Moet u voor uw project in Spijkenisse op hoogte werken? ALFA Verhuur heeft de beschikking over verschillende soorten hoogwerkers. Onze hoogwerkers gebruiken een accu, lichtnet, diesel of een combinatie hiervan. De hoogwerkers zijn te gebruiken voor binnen en buiten en u kunt kiezen uit hoogwerkers met een schaarsysteem, telescoopsysteem of kniktelescoophefsysteem.

Rolsteiger huren voor uw project in Spijkenisse

Ieder project vereist een andere aanpak wanneer u een rolsteiger gebruikt. Dit komt mede door de hoogte waarop u moet werken. U kunt een rolsteiger inzetten op een grond die oneffen is. Dit komt door de zwenkwielen met spindel, de wielen kunnen in hoogte versteld worden, zodat u de rolsteiger ook op een oneffen vloer kunt gebruiken. Wij hebben rolsteigers in verschillende hoogtes, variërend van 4,2 meter tot 18,2 meter.

Uw project in Spijkenisse en een aanhanger hoogwerker huren

ALFA Verhuur heeft aanhanger hoogwerkers die beschikbaar zijn in werkhoogtes van 17 tot 30 meter. Het voordeel van een aanhanger hoogwerker is dat u deze kunt vervoeren met uw eigen auto. Wij leveren u de aanhanger hoogwerker die u nodig heeft voor uw klus in Spijkenisse.

Spijkenisse Hoogwerker huren

Compacte spinhoogwerker

Spinhoogwerkers zijn dankzij de specifieke eigenschappen de oplossing in situaties waar het uiterste wordt gevraagd. Dit is te danken aan het geringe gewicht en de compacte afmetingen. Voor uw project in Spijkenisse kunt u kiezen uit spinhoogwerkers met werkhoogtes van 14 tot 36 meter.

Autohoogwerker huren voor uw project in Spijkenisse

Als u zich snel wilt verplaatsen en grote afstanden moet afleggen dan is een autohoogwerker een goede oplossing. Met een B (auto)-rijbewijs mag u autohoogwerkers met een werkhoogte tot 25 meter besturen. Wij verhuren autohoogwerkers met een werkhoogte van 21 tot 25 meter.

Verhuizen? Verhuislift huren bij ALFA Verhuur

Of u nu een particuliere verhuizing of bedrijfsverhuizing heeft; het is prettig als u niet alle zware spullen door het trappenhuis hoeft te tillen. Het gaat makkelijker en veiliger als u een verhuislift gebruikt. U kunt bij ons verhuisliften huren met werkhoogtes van 18 tot 24 meter voor uw project in Spijkenisse.

Stroom nodig? Aggregaat huren

Het kan voorkomen dat op de locatie waar u werkzaam bent geen stroom is, terwijl u afhankelijk bent van stroom om de klus te voltooien. Een oplossing is het huren van een aggregaat. U kunt kiezen voor aggregaten op diesel, benzine en brandstof.

Hogedrukreiniger huren voor het grote schoonmaakwerk

Sommige vervuiling is moeilijk te verwijderen en vraagt dan om een hogedrukreiniger om het vuil te verwijderen. Bij ALFA Verhuur kunt u hogedrukreinigers huren die het hardnekkige vuil verwijderen. Heeft u een hogedrukreiniger nodig voor uw klus in Spijkenisse? Wij leveren de hogedrukreiniger.

Contact met ALFA Verhuur

U wilt hoogwerkers huren of u heeft meer informatie nodig. Onze medewerkers kunnen al uw vragen beantwoorden en met u meedenken over welke materialen u het beste kunt inzetten voor uw project in Spijkenisse. Wij hebben meer dan hoogwerkers alleen. Ook voor aggregaten, verhuisliften en hogedrukreinigers kunt u bij ons terecht. Wij zijn telefonisch te bereiken op het volgende nummer: 010-7851659. U kunt ook een mail sturen naar: info@alfaverhuur.nl. U kunt ook direct een offerte aanvragen voor uw project in Spijkenisse.

BEL ONS