Rolsteiger

Rolsteiger huren

Bent u op zoek naar een rolsteiger voor uw klus? Wij zijn uw partner. Wij hebben rolsteigers beschikbaar in verschillende werkhoogtes van 4,2 tot 18,2 meter. De vloerhoogtes van de rolsteigers variëren van 2,2 tot 16,2 meter. Voordat u overgaat tot het huren van een rolsteiger is een goede voorbereiding belangrijk. Bepaal op welke hoogte u moet werken en bepaal hoeveel rolsteigers u nodig heeft. Hoe meer informatie u heeft, hoe sneller en beter onze medewerkers u kunnen adviseren.

Wanneer een rolsteiger?

Rolsteigers zijn ontwikkeld voor buitengebruik en zijn inzetbaar op grote werkhoogtes. Maar als u een rolsteiger binnen wilt gebruiken, is dit ook toegestaan. Een rolsteiger is ook ideaal voor het werken op een oneffen grond. Dit komt doordat rolsteigers uitgerust zijn met zwenkwielen met spindel. De rolsteigers zijn ook in hoogte te verstellen zodat u op verschillende hoogtes kunt werken.

Rolsteiger

Voordelen van een rolsteiger

Een van de voordelen waardoor de rolsteiger ideaal is voor buitengebruik zijn de speciale zwenkwielen met spindel. Door de spindel kunnen wielen in hoogte versteld worden. Hierdoor zijn de rolsteigers horizontaal vlak te stellen met als voordeel dat zij op een oneffen grond geplaatst kunnen worden. Rolsteigers zijn ook op te bouwen met twee personen. Maar u bent wel afhankelijk van losse delen voor de opbouw van de rolsteigers. Nog een voordeel van een rolsteiger is dat deze geschikt is voor het werken op grote werkhoogtes.

Advies op maat

Wanneer u rolsteigers huurt, bedenk dan hoeveel rolsteigers u nodig heeft voor uw project. Kijk ook naar de werkhoogte en welke vloerhoogte u nodig heeft. Hoe meer informatie u heeft hoe beter wij een advies op maat kunnen geven. Om te voorkomen dat u teveel of te weinig rolsteigers huurt denken onze medewerkers met u mee en gebruiken zij hun ervaring om precies het aantal rolsteigers te verhuren die u nodig heeft.

Informatie voor rolsteiger huren

Heeft u een project waarbij u rolsteigers nodig heeft? Wij hebben alle materialen beschikbaar die u nodig heeft voor uw project. Onze medewerkers denken graag met u mee zodat u precies krijgt wat u nodig heeft. Onze medewerkers hebben meerdere klanten geholpen met een keuze te maken in de materialen die zij nodig hadden. De opgedane ervaring gebruiken onze medewerkers om u zo goed mogelijk tot dienst te zijn. Hoe meer informatie u heeft over uw project, hoe beter advies onze medewerkers u kunnen geven. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 010-7851659. Wilt u liever een mail sturen? Mail dan naar: info@alfaverhuur.nl.

BEL ONS