Hoogwerker huren Ridderkerk

Hoogwerker huren? ALFA Verhuur heeft het

Wij verhuren meerdere soorten hoogwerkers zoals bijvoorbeeld autohoogwerkers, spinhoogwerkers, aanhanger hoogwerkers en meer voor uw project in Ridderkerk. De hoogwerkers zijn verkrijgbaar met een kniktelescoophefsysteem, telescoopsysteem of schaarsysteem. U kunt ook voor verschillende aandrijvingen kiezen zoals een hoogwerker met accu, het lichtnet, diesel of een combinatie hiervan. Maar ook voor uw aggregaten en hogedrukreinigers bent u bij ALFA Verhuur aan het goede adres.

Spinhoogwerker met verschillende werkhoogtes

Gaat u werken op een plek die moeilijk te bereiken is? Dan raden wij aan om een spinhoogwerker te huren voor uw klus in Ridderkerk. Een spinhoogwerker is compact en licht zodat deze makkelijk te vervoeren is. Wij hebben spinhoogwerkers met werkhoogtes van 14 tot 36 meter.

Ridderkerk

Rolsteiger huren bij ALFA Verhuur

Heeft u een klus in Ridderkerk en heeft u rolsteigers nodig? Wij verhuren rolsteigers in verschillende werkhoogtes variërend van 4,2 tot 18,2 meter. Als u buiten aan het werk bent kan het zijn dat de vloer oneffen is. Dit is voor een rolsteiger geen probleem omdat de rolsteigers in hoogte te verstellen zijn voor uw klus in Ridderkerk.

Mobiele autohoogwerker

Als u graag mobiel wilt zijn en grote afstanden moet afleggen dan is een autohoogwerker een prima oplossing. Een autohoogwerker is ideaal als u bijvoorbeeld meerdere klussen op een dag heeft. Wij verhuren autohoogwerkers met werkhoogtes variërend van 21 tot 25 meter.

Verhuur van aanhanger hoogwerkers

Net als de autohoogwerker is het huren van een aanhanger hoogwerker ideaal als u mobiel wilt zijn. U kunt de aanhanger hoogwerker aan uw auto koppelen en verplaatsen naar de plek waar u in de hoogte moet werken. Bij ons kunt u aanhanger hoogwerkers huren met verschillende werkhoogtes voor uw project in Ridderkerk. De werkhoogtes variëren van 17 tot 30 meter.

Verhuizing? Verhuislift huren

Bij een verhuizing kan het voorkomen dat u zware of grote meubels heeft die niet door het trappenhuis passen of gewoonweg te groot zijn. U kunt bij ons een verhuislift huren die voor u het zware werk uit handen neemt bij uw verhuizing in Ridderkerk. U kunt kiezen uit werkhoogtes variërend van 18 tot 24 meter.

Hogedrukreiniger verhuur

Wilt u een hogedrukreiniger huren? Heeft u materialen die moeilijk schoon te maken zijn of wilt u uw tegels schoonmaken? Een hogedrukreiniger zorgt ervoor dat moeilijk te verwijderen vuil verwijderd wordt. Onze hogedrukreinigers zijn van hoge kwaliteit en zorgen dat uw klus in Ridderkerk snel voltooid wordt.

Geen stroom aanwezig? Huur een aggregaat

Het kan voorkomen dat u op een plek aan het werk bent waar geen stroom aanwezig is terwijl u wel stroom nodig heeft. De aggregaten die wij verhuren zijn mobiel en u heeft de keuze uit aggregaten die werken op diesel, benzine en brandstof. Dus wilt u een aggregaat huren voor uw klus in Ridderkerk? ALFA Verhuur heeft het.

Vragen of meer informatie nodig?

Voordat u overgaat tot het huren van een van onze hoogwerkers, aggregaten, autohoogwerkers, rolsteigers of hogedrukreinigers kan het zijn dat u eerst meer informatie nodig heeft voor uw project in Ridderkerk. Neem contact met ons op en onze medewerkers beantwoorden uw vragen en kunnen ook een offerte voor u opstellen. U kunt ons telefonisch benaderen op: 010-7851659. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar: info@alfaverhuur.nl. Bent u overtuigd? Neem dan nu contact met ons op om een hoogwerker te huren.

BEL ONS