Over ons

Welkom op ALFA VERHUUR & ONDERHOUD

De verhuur van hoogwerkers is een van de specialiteiten van ALFA VERHUUR. Dagelijks worden in Nederland hoogwerkers van ALFA verhuurd voor elke denkbare activiteit. U kunt vele soorten hoogwerkers huren. Voor binnen en buiten; met schaar-, telescoop- of kniktelescoophefsysteem; op accu, lichtnet, diesel of combinatie; zelfrijdend of op aanhangerchassis.

Alle vermelde prijzen op deze website zijn bruto, er gelden kortingen tot 60%.

Wilt u een hoogwerker huren? Bel voor korting met: ALFA VERHUUR 010 – 785 16 59 b.g.g. 06 – 410 20 625 voor de mogelijkheden van verhuur van hoogwerkers.

Onze openingstijden zijn van 7.00 t/m 16.00u.

ALFA medewerkers kunnen op verzoek “het werk” voor u bekijken. Zij geven u advies over werkwijze en in te zetten machine(s) of materiaal. Op deze manier bent u in staat uw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Uiteraard vervoeren wij alles naar de door u gewenste locatie.

Verhuur

Huur een hoogwerker tegen zeer scherpe tarieven. Alfa Verhuur verhuurt hoogwerkers met kortingen tot 25%.

Onderhoud

Wij voeren alle soorten werkzaamheden aan hoogwerkers uit, van het opheffen van een kleine storing tot aan een complete revisie.

Advies

Heeft u een hoogwerker nodig, maar weet u niet welke hoogwerker u moet kiezen? Wij geven u graag hoogwerker advies zodat u direct aan de slag kunt met de juiste hoogwerker.

Transport

Met de eigen transportmiddelen kunnen gehuurde machines op locatie worden aangeleverd. Onze planning draagt zorg voor een probleemloze levering en ophaal van de gehuurde machines.

Verzorgingsgebied

Alfaverhuur verhuurt in heel Nederland. Het grootste deel van onze klanten komt uit: Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet, Spijkenisse, Krimpen aan den Ijssel, Capelle aan den Ijssel, Ridderkerk, Barendrecht en omstreken.

BEL ONS