Hoogwerker huren Krimpen aan den Ijssel

Hoogwerker huren? ALFA Verhuur is uw partner

Wij hebben een ruim assortiment in het verhuren van hoogwerkers voor uw project in Krimpen aan den IJssel. U kunt onze hoogwerkers zowel binnen als buiten inzetten. Deze werken met een schaarsysteem, telescoopsysteem of kniktelescoophefsysteem. Onze hoogwerkers werken op accu, lichtnet, diesel of een combinatie hiervan. Ook voor aggregaten en hogedrukreinigers kunt u bij ons terecht voor uw project in Krimpen aan den IJssel.

Aanhanger hoogwerker huren voor uw klus in Krimpen aan den IJssel

Voor uw klus in Krimpen aan den IJssel hebben wij de aanhanger hoogwerker waar u naar op zoek bent. Een aanhanger hoogwerker kan aan uw auto gekoppeld worden, zodat deze makkelijk te vervoeren is. ALFA Verhuur heeft aanhanger hoogwerkers met werkhoogtes van 17 tot 30 meter.

Huren van een rolsteiger

U kunt bij ons kiezen uit verschillende rolsteigers. Wij hebben rolsteigers beschikbaar in verschillende hoogtes van 4,2 tot 18,2 meter. Het kan zijn dat bij uw project aan Krimpen aan den IJssel de vloer oneffen is. Een rolsteiger is uitgerust met zwenkwielen met spindel en de wielen kunnen in hoogte versteld worden, zodat u ook op oneffen grond kunt werken.

Het huren van een autohoogwerker

U mag een autohoogwerker besturen met een B (auto)-rijbewijs tot een werkhoogte van 25 meter. Het voordeel van een autohoogwerker is dat deze zich snel kan verplaatsen en grote afstanden kan afleggen. Voor uw project in Krimpen aan den IJssel verhuren wij autohoogwerkers met werkhoogtes van 21 tot 25 meter.

Hoogwerker huren krimpen aan den ijssel

Het huren van een spinhoogwerker

Een spinhoogwerker is laag in het gewicht en compact. Deze zijn dan ook in te zetten op plekken waar andere hoogwerkers moeilijk of niet kunnen komen. Wij hebben voor uw project spinhoogwerkers met verschillende werkhoogtes van 14 tot 36 meter.

Verhuislift huren voor het zware werk

Een verhuizing in Krimpen aan den IJssel wordt makkelijker als u een verhuislift huurt. U hoeft dan geen zware spullen te tillen door het trappenhuis. Het is niet alleen makkelijker, maar het is ook veiliger. Wilt u een verhuislift huren? Wij verhuren verhuisliften met werkhoogtes van 18 tot 24 meter.

Hogedrukreiniger huren in Krimpen aan den IJssel

Wij verhuren niet alleen hoogwerkers. Bij ALFA Verhuur kunt u ook hogedrukreinigers huren. Hogedrukreinigers zijn goed in het verwijderen van hardnekkig vuil. Bent u op zoek naar een hogedrukreiniger voor uw klus in Krimpen aan den IJssel? Bij ons kunt u een hogedrukreiniger huren.

Aggregaat huren

Op sommige locaties waar u werkzaam bent is er geen stroom aanwezig. Een aggregaat huren is dan een goede oplossing. Onze aggregaten werken op diesel, benzine en brandstof. Een aggregaat huren? ALFA Verhuur heeft het.

ALFA Verhuur contact

Zoekt u een hoogwerker, aggregaat, verhuislift, rolsteiger of een andere hoogwerker? Wij zijn uw partner en denken met u mee. Onze medewerkers weten al uw vragen te beantwoorden en kunnen ook een offerte voor u opstellen. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 010-7851659. Mailen kan naar: info@alfaverhuur.nl. U kunt ook een offerte aanvragen voor het huren van bijvoorbeeld in hoogwerker in Krimpen aan den Ijssel.

BEL ONS