Autohoogwerker

Autohoogwerker huren?

Wilt u een autohoogwerker huren? Dan bent u bij ALFA Verhuur aan het juiste adres. Wij hebben de beschikking over verschillende soorten autohoogwerkers. Niet iedere klus is hetzelfde. Daardoor hebben wij verschillende materialen voor elke klus. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keus. Hoe meer informatie wij hebben hoe beter wij u kunnen adviseren over welke materialen het meest geschikt zijn voor uw klus.

Wanneer een autohoogwerker?

Tijdens het repareren en onderhouden van windmolens, het snoeien van bomen en bij het zemen van ramen van grote gebouwen worden autohoogwerkers ingezet. Maar er zijn nog meerdere plekken waar autohoogwerkers worden ingezet. Zoals bijvoorbeeld bij werkzaamheden aan verkeersborden op de snelweg.

auto hoogwerker

Voordelen van een autohoogwerker

Als u aan een project werkt kan het zijn dat u op meerdere plekken op één dag moet zijn. Een autohoogwerker is dan een ideaal middel om op verschillende plekken per dag werkzaam te zijn. Dit komt voornamelijk door zijn mobiliteit. U mag een autohoogwerker besturen met een B(auto)-rijbewijs. Als het mobiliteit is wat u zoekt in een hoogwerker, dan is een autohoogwerker een ideale oplossing. Autohoogwerkers zijn ook handig voor korte klussen op meerdere locaties. De autohoogwerkers zijn eenvoudig en snel te gebruiken, ideaal voor klussen waar u snel moet werken.

Verschillende werkhoogtes

Omdat niet bij elke klus de werkhoogtes hetzelfde zijn, bieden wij autohoogwerkers aan met verschillende werkhoogtes. Wij hebben autohoogwerkers variërend van 21 tot 25 meter. Bij ons heeft u ook de keuze uit verschillende merken zoals CMC, Bizzocchi en Leo Teupen. Wij raden aan om voordat u materiaal huurt, u eerst kijkt wat voor een klus het is. Hierbij is het belangrijk dat u de werkhoogte bepaalt, de frequentie van het aantal klussen en hoelang u het materiaal nodig heeft.

Informatie of offerte nodig?

U heeft een klus aangenomen, maar u weet niet welk materiaal geschikt is voor uw klus? Onze medewerkers adviseren u graag over welke autohoogwerker geschikt is voor uw klus. Onze medewerkers hebben jaren ervaring opgedaan in het verhuren van hoogwerkers en gebruiken deze ervaring om voor u de juiste autohoogwerker te selecteren. Heeft u al een keuze gemaakt en wilt u een offerte ontvangen? Onze medewerkers helpen u graag. Voor meer informatie of een offerte kunt u ons telefonisch bereiken op: 010-7851659. Wilt liever contact via de mail? Stuur dan een mail naar: info@alfaverhuur.nl

BEL ONS