Aanhanger hoogwerker huren

Aanhanger hoogwerker huren?

Wilt u een aanhanger hoogwerker huren? ALFA Verhuur heeft een ruime keuze uit aanhanger hoogwerkers. Onze medewerkers denken graag met u mee om u te helpen de juiste keuze te maken. Het kan zijn dat het de eerste keer is dat u een aanhanger hoogwerker nodig heeft en dat u niet weet welke geschikt is voor uw klus. Door onze ervaring kunnen wij u helpen met het maken van de juiste keuze. Voordat u materiaal gaat huren is het belangrijk om te weten op welke hoogte u gaat werken. Zo kunnen wij gemakkelijk bepalen welk materiaal geschikt is voor uw klus.

Geen speciale vervoersmiddelen nodig

Als u een aanhanger hoogwerker gaat huren heeft u alleen een auto nodig waarachter u de hoogwerker kunt koppelen. Een aanhanger hoogwerker is een lichte machine in vergelijking met andere types hoogwerkers. Deze is gemonteerd op een aanhanger chassis waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Als het materiaal uitgerust is met een telescopische as wordt deze nog compacter waardoor deze zelfs door een deuropening past.

Aanhangwagen hoogwerker huren

Verschillende soorten aanhanger hoogwerkers

Omdat u voor elke klus op een andere hoogte werkt hebben wij aanhanger hoogwerkers voor elke klus. Wij verhuren aanhanger hoogwerkers met verschillende werkhoogtes variërend van 17 tot 30 meter. Als u een aanhanger hoogwerker gaat huren, bedenk dan van te voren op welke hoogte u moet werken zodat onze medewerkers u kunnen adviseren welke aanhanger hoogwerker te huren.

Rijbewijs nodig?

Voordat u materiaal gaat huren, denk dan eerst na of je een rijbewijs B of BE nodig hebt. Niet voor iedere hoogwerker heeft u rijbewijs BE nodig. Dit kan verschillen. Het gewicht van het materiaal is bepalend in of u een BE rijbewijs nodig heeft. Is het gewicht van het materiaal boven de 750 kilogram en is het gewicht van de auto en de hoogwerker boven de 3500 kilogram? Dan is een rijbewijs BE verplicht.

Informatie aanhanger hoogwerker huren

Voordat u overgaat tot het huren van een aanhanger hoogwerker kan het zijn dat u meer informatie nodig heeft. Onze medewerkers staan u graag ter woord om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen in het maken van de juiste keuze. Heeft u al een keuze gemaakt en wilt u een offerte ontvangen? Neem dan ook contact met ALFA Verhuur op. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 010-7851659. Een mail sturen kan ook naar het volgende adres: info@alfaverhuur.nl.

BEL ONS